Bli Medlem

Bli Medlem

För att bli medlem i MUFON går du helt enkelt till MUFONs medlemsskapssida och registrerar dig; prenumeration på The MUFON UFO Journal omfattas i medlemsskapspriset, kostnad beroende på vilket leveransformat du väljer. För oss här i Sverige blir det 35-55 USD per år, motsvarande runt 350-550 SEK.

Formuläret du fyller i där kommer också att fråga dig en del om bland annat din utbildningsnivå, ditt intresse för UFO, och om du kan tänka dig att ta dig an någon särskild roll inom MUFON - se nedan.

Vi vill poängtera att det är inga problem att vara medlem i flera ufologiska grupper - som vi ser det är det bara bra med samarbeta inom ufologin, och vi välkomnar därför även er som kanske redan är medlemmar i t ex UFO Sverige eller liknande.

Volontärroller

Inom MUFON finns åtskilliga roller som våra medlemmar kan ta sig an utöver det vanliga medlemskapet. De gör ingen skillnad på medlemskapsavgiften, utan representerar bara sätt man kan fördjupa sig i organisationens arbete. är du riktigt intresserad är det väl värt att fundera på någon av dem. Notera att antagande till dessa roller inte är givet - du kan komma att intervjuas, och det finns inte alltid ett behov för alla uppdrag.